Szolgáltatások

Nálunk a szolgáltatás fogalma
új értelmet nyer!

SaaS fejlesztés

A TM Infotech Kft egyik fő tevékenysége a cloud alapú software fejlesztés (Software as a Service) és annak vizuális élményként történő megalkotása.

investor 12

Cloud and Star

A Cloud avagy felhő számos előnyt nyújt nekünk. Cloud alapú software esetén nem kell helyi frissitéseket végre hajtanunk és az alkalmazások is mindig minden percben az interneten keresztül elérhetőek maradnak számunkra.

Easy handling

Az alkalmazások megtervezésekor fontos, hogy könnyen lehessen azokat kezelni. E téren a design és az alapos tervezés kihagyhatatlan folyamat, melyre mi nagyon sok időt ráfordítunk!

Productivity

Mivel az alkalmazások, software-ek a szervereinken futnak a felhőben, ezért nem érheti Önt semmilyen adatvesztés. Ez köszönhető a naprakész biztonsági mentéseinknek és cyber védelmünknek.

Weboldal fejlesztés

Általában minden egy ütős weboldallal kezdődik. Ezért bízza meg a legjobbakat a honlapja fejlesztésével, és törjön be az online business világába Velünk!

investor 12

Technológia

Számos új technológiát alkalmazunk az általunk fejlesztett weboldalaknál. Így biztosítva az egyediséget és professzionizmust.

Design

Mivel nálunk egy teljeskörű weboldal fejlesztési csomagot kap, ezért nem kell Önnek külön grafikusokat is megbíznia a honlapjához.

Support

Számunkra a meglévő ügyfelek is fontosak! Ezért állandó support email címet biztosítunk minden meglévő ügyfelünknek.

Webshop fejlesztés

Egy jólműködő online webáruház az álma?
Jó helyen jár! 
A TM Infotechnél biztosítjuk Önnek az online eladások által a  forgalomnövekedést, hiszen ha terméke pár kattintással a felhasználók számára elérhetővé válik bővülhet az ügyfélköre!

investor 12

Biztonság

Az általunk használt technológiáknak köszönhetően mindegyik webshopunk maximális biztonsági implementációt kap.

Logika

A logikai lépések a webshopok esetén legalább annyira lényegesek mint a megnyerő design! Mi támogató partnerként mindkettőt garantáljuk Önnek!

Marketing

Amint a webshop megfelelő biztonsági kritériumokkal ellátott illetve felhasználóbarát logikai rendszer és design jellemzi, jöhet a marketing, amelyből sohasem elég!

Vezérlőpultok fejlesztése

Ön is találkozott már olyan problémával, hogy nincs az igényeit kielégítő vezérlőpult, mely segít Önnek az adminisztrációban vagy akár az üzleti menedzsmentben? Mi megalkotjuk Önnek a saját vezérlőpultját!

investor 12

Egyedi fejlesztés

A vezérlőpultjaink teljesen egyediek. Ezért bármilyen vezérlőpult létrehozását tudjuk vállalni. Miért használjunk drága software-eket melyek nem felelnek meg a célnak?

Funkcionális

Az Ön vezérlőpuljta azokat a funkciókat kapja meg, melyeket Ön kér.
Ezért soha nem lesz felesleges ki nem használt felülete az alkalmazásban.

Bővíthető

Bármikor tudjuk bővíteni az Ön vezérlőpultjának a funkcióit. Ezek a bővítések felárasok, viszont sok pénzt megspórolhatunk vele, mivel az alap software már adott!

TM Infotech

Copyright © TM Infotech Kft.