TM Infotech

Mi a TM Infotech Kft. nél mindig az ügyfeleink érdekeit nézzük elsősorban. Őszinteség, gyors reakciókézség 

10+

év tapasztalat

32+

weboldal

6+

technológia

14+

ügyfél

A mi történetünk...

A mi történetünk egy pár éve kezdődött, amikor észre vettük az egyre csak növekvő informatikai igényt a piacon. Ennek eleget szerettünk volna tenni tudásunkkal és magas kompetenciánkkal. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a weboldal és webshop készités terén valamint az email védelem tekintetében is. 

investor 2
investor 2

Pozitív jövő

Számunkra a pozitív és professzionális hozzáállás egy sikeres üzlet legfőbb kulcsa. Ügyfeleinket partnerként kezeljük és próbáljuk őket előre segíteni az informatika nehéz és állandóan megújuló világában. Valamint állandó továbbképzéseken veszünk részt, hogy mindig a legújabb technikával tudjunk ügyfeleinknek és partnereinknek szolgálni.

Miért válasszon minket?

Ezt a kérdést nagyon sok cég felteszi, így mi sem maradhatunk ki. Az alábbi pontok miatt érdemes minket választania ha informatikáról van szó!

Gyors munkavégzés

Nálunk a gyors munkavégzés az alapelvünkhöz tartozik. Bár a gyorsaság relatív és projektektől eltérő, mégis igyekszünk minden projektet idő előtt és teljes profizmussal átadni.

Minden egykézből

Mennyivel egyszerűbb az élet amikor nem kell azon gondolkodnunk, hogy mi hiányzik még a sikeres internetes üzletünkhöz. Nos nálunk ténylegesen nem kell ilyenen gondolkodnia, mivel mindent tudunk Önnek biztosítani.

Fontossági sorrend

Számunkra igenis létezik fontossági sorrend. Minden ügyfelünket ugyanúgy kezeljük, így ha valamelyik ügyfelünknek problémája akadna, mihamarabbi magas prioritással segítünk!

Kompetencia

Mi nem csak kifele tűnünk professzionálisnak. Többéves tapasztalattal a hátunk mögött kijelethetjük, hogy nagyon sok informatikai rendszerrel és újdonsággal kiismerjük magunkat. 

Ügyintéző

CEO

eldar round

 

Tapolcai Tamás

Tulajdonos és ügyintéző

TM Infotech

Copyright © TM Infotech Kft.