Development

Front-End fejlesztés

A Front-End fejlesztési szakasz a vizuális ingereket hajtja. E szakaszon valósítjuk meg a tényleges weboldal, webshop vagy akár alkalmazás felületét és kinézetét.

investor 7

Design vs Code

Számos alapszabályt kell betartanunk a Front-End fejlesztése alatt. Továbbá a megjelenitést mobilokra meg tabletekre is kell optimalizálni. Nos ezeket az optimalizálásokat, csak is kód írásával lehet elérni. 

De miért is Design vs Code? A Design vagyis a kinézet több részböl áll! 

Az első része egy alap struktúra megalkotása akár papíron. Utána annak az alap struktúrána át kell kerülni egy elektronikus formába. Ha egy weboldal-ról beszélünk akkor ez html kód-ban történik meg párosítva CSS-el és egyéb hasznos kiegészítőkkel. 

A Design része a megfelelő szín választás és kép választás is. Egy weboldal akár mennyire lehet csúcs szuper, ha a szemnek nem tetszik, akkor senki nem fog tovább az oldalon maradni. Ennek kompozicióját is a Front-End fejlesztése során szabjuk meg.

Végül miután a Front-End része elkészül a weboldalnak vagy legyen az alkalmazás, továbbítjuk a Back-End rész fejlesztéshez a projektet, ahol a megalkotott felület majd életre kel.

TM Infotech

Copyright © TM Infotech Kft.